965 57 14 13 - Carrer Major, 2, 03789 Vall d'Ebo valldebo@valldebo.es

Leonor N. Jiménez Damaso Batle

Una salutació des d’esta web municipal, renovada i millorada; des d’estes pàgines volem continuar mantenint la nostra política de proximitat amb els ciutadans i visitants facilitant-los així les seues relacions amb l’Administració.

Amb esta web volem donar a conéixer La Vall d’Ebo a tot el món, però també volem prestar un servei als nostres ciutadans. Un dels reptes més importants que tenim les administracions públiques és el tecnològic, i, en concret, el repte de l’administració electrònica. Esta web és un nou pas cap a la consecució d’este objectiu.

Treballem per a la renovació de la informació i la manera d’accedir amb l’objectiu que la consulta de la nostra web siga més còmoda i accessible. Podem continuar fent alguns tràmits a partir de la web i volem que els ciutadans tinguen este nou instrument a la seua disposició perquè la nostra administració estiga atenta a les seues preocupacions i les solucione, sempre des dels principis de legalitat i interés públic.

La Vall d’Ebo no és un poble gran però sí un gran poble, un poble amb iniciativa, amb una societat cohesionada, participativa, acollidora i compromesa amb l’evolució de la seua comunitat. Per a aquells que no coneixen La Vall d’Ebo, us invite a passejar pels nostres carrers, a veure el seu Museu etnològic, la seua Cova del Rull, el Barranc de l’Infern, els seus paisatges i vistes impressionants, us invite a sentir la seua història i a participar de la nostra festa i, sobretot, de la nostra envejable qualitat de vida.

En nom de la corporació i del poble que represente, benvinguts a l’Ajuntament, benvinguts a La Vall d’Ebo.

Leonor N. Jiménez Damaso
Batle